Nastavnička revija

Škola za medicinske sestre Vinogradska, Zagreb

Upute autorima

Naziv projekta: Nastavnička revija

Osnivanje: školska godina 2019./2020.

Koordinator: Višnja Pranjić

Područja pokrivanja: odgoj i obrazovanje, sestrinstvo, biomedicina i zdravstvo

Škola za medicinske sestre Vinogradska iz Zagreba pokreće online časopis Nastavnička revija. Časopis ima elektroničko izdanje u otvorenom pristupu. Nastavnička revija je stručno-znanstveni časopis. Osnivač i vlasnik je Škola za medicinske sestre Vinogradska. Časopis publicira članke koji doprinose razvoju obrazovnog sustava, ali i sestrinstva.

Časopis će izlaziti tri puta godišnje. Objava prvog broja kreće u rujnu 2020. Recenzija časopisa bit će otvorena – svaki rad recenzirat će dva recenzenta. Rad se objavljuje nakon pozitivne recenzije oba recenzenta.

Sadržaj časopisa u cijelosti je besplatno dostupan. Korisnici smiju čitati, preuzimati, kopirati, distribuirati, tiskati, pretraživati ili stavljati poveznice na materijal te mijenjati, preoblikovati i prerađivati materijal ili ga koristiti na druge zakonite načine, sve dok odgovarajuće citiraju izvornik.

Radove objavljene u časopisu Nastavnička revija dozvoljeno je pohranjivati u institucijske i tematske repozitorije uz osiguravanje poveznica na web stranice časopisa.

Časopis autorima ne naplaćuje objavu radova.

Projektni tim:

dr. sc. Višnja Pranjić,

dr. sc. Milica Mikecin

Dubravka Protić, dipl. med. techn.

Tatjana Antičević, dipl med. techn.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer