Starija događanja

12.10.2020.

Nacionalni ispit iz zdravstvene njege održat će se 14.10.2020. u 12.00 u prostorijama škole na adresi Vinogradska cesta 29.


Poštovani,

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za medicinske sestre / tehničare opće njege, učenicima petih razreda, za školsku godinu 2020./2021.  

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-koji-se-obrazu/153694

obavještavamo Vas da na web stranici Grada Zagreba  www.zagreb.hr  objavljen Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba učenicima za školsku godinu 2020./2021. za izvrsnost na sljedećem linku

https://www.zagreb.hr/natjecaj-za-dodjelu-stipendije-grada-zagreba-za-iz/161606

Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike i studente pripadnike romske nacionalne manjine, učenicima za školsku godinu 2020./2021.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-i-studente-pri/132551

Rok za podnošenje molbi je 6. listopada 2020. godine.


15.09.2020

Podjela potvrda o položenim ispitima državne mature će biti 17.09.2020. od 10 - 11h u prostorijama škole na andresi Vinogradska 29.


03.09.2020

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Protokol o vraćanju i preuzimanju udžbenika možete pogledati ovdje.


30.8.2020

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Modele i preporuke za rad u uvjetima povezanih sa COVID 19 izdane od strane MZO pogledajte ovdje.

Protokol za nastavu od strane škole za učenike pogledajte ovdje.

Protokol za nastavu od strane škole za roditelje pogledajte ovdje.

Kratki podsjetnik za naastavnike pogledajte ovdje.

Potvrde o školovanju učenika (radi ostvarivanja raznih prava: prijevoz, socijalno, zdravstveno i dr.) izdaju se u glavnoj zgradi Škole za medicinske sestre Vinogradska (učenička referada) Vinogradska cesta 29. 

(možete i nazvati na broj 3768-457 )


26.8.2020

Dragi učenici,

u ponedjeljak 7. rujna 2020. počinje nastava. U školu dolazite po sljedećem rasporedu:

1. razredi u 8.00 ispred Pučkog otvorenog učilišta Vukovarska 68.

2. razredi u 8.30 ispred Pučkog otvorenog učilišta Vukovarska 68.

3. razredi u 8.00 u Vinogradskoj po rasporedu učionica:

3. A – učionica 1

3. B – učionica 2

3. C – učionica 3

3. D – učionica 4

4. i 5. razredi u 11.30 u Vinogradskoj.

 

Važna napomena!

U školu trebate doći s vlastitom maskom, a prilikom ulaska u školu bit će vam dezinficirane ruke. Molimo vas da prije polaska u školu izmjerite tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature,obratite se liječniku i školu obavijestite o razlogu izostanka na brojeve telefona:

 Pučko (1. i 2. razredi) 01/3700 977

Vinogradska (3.,4., 5. razredi) 01/3768 457

Obavijest učenicima o povratu udžbenika

Molimo sve učenike da prvi dan donesu komplete prošlogodišnjih udžbenika


17.06.2020.

Danas je održana svečana podjela svjedodžbi maturantima naše škole. Ova generacija je zbilja posebna i unatoč svim izazovima i preprekama ove školske godine, uspješno su priveli svoje školovanje kraju. Generacija 2015./2020. time je stekla zvanje medicinska sestra/tehničar opće njege. Uz govore, lijepe želje i čestitke, u svijet odraslosti su ih pozdravile Ravnateljica i njihove razrednice. Još jednom im svima čestitamo i želimo im puno uspjeha u njihovim budućem životu i radu. Bilo je lijepo biti dio vašeg odrastanja i učenja, budite nam na ponos i dalje!

Galeriju fotografija pogledajte ovdje.


12.6.2020.

Javni događaj: Bolesti nas ne plaše: o COVIDU za trećaše:

Dana, 12. lipnja 2020. u Osnovnoj škola Nikola Tesla, Zagreb, održane su radionice za učenike trećih razreda pod nazivom

Bolesti nas ne plaše: o COVIDU za trećaše:

Radionice su vodile dr. sc. Višnja Pranjić i stručne nastavnice Tatjana Antičević, dipl.med.techn. i Dubravka Protić,dipl.med.techn.

Učenici su pozitivno reagirali na naš dolazak, brzo se opustili i aktivno sudjelovali u radionicama i imali puno pitanja vezanih uz zaštitu od Covida -19. 

Održane su tri radionice:

 1. Hrvatski znakovni jezik – dijelovi ljudskog tijela  (dr. sc. Višnja Pranjić)
 2. Kako sačuvati zdravlje kod COVID infekcije (Tatjana Antičević, dipl. med. techn.)
 3. Higijena i mjere zaštite kod COVIDA 19 (Dubravka Protić, dipl. med. techn.)

Galeriju slika možete pogledati ovdje.


4.6.2020.

JAVNI DOGAĐAJ: SESTRINSTVO DANAS

u sklopu nacionalne kampanje Nursing Now Croatia – nositelj Hrvatska udruga medicinskih sestara (HUMS)

Iako su nas snašle nevolje vezane uz potres u Zagrebu i koronu, odlučili smo otvoriti vrata naše ranjene škole i s osmjesima dočekati naše buduće učenike koji su se kroz radionice upoznali s djelokrugom rada medicinske sestre. 

Stručne nastavnice naše škole i učenici trećih i četvrtih razreda 4. lipnja 2020. od 9:00 do 13:00 pripremili su devet radionica  u kojima su sudjelovali naši gosti, možda budući učenici.

Interes za radionice bio je velik i odazvao se veliki broj učenika osnovne škole svih uzrasta, ne samo iz Zagreba veći okolnih županija.

Galerija slika dostupna je ovdje.


04.06.2020.

Odluku o odabiru udženika za školsku godinu 2020./2021. pogledajte ovdje.


28.05.2020

JAVNI DOGAĐAJ: SESTRINSTVO DANAS

u sklopu nacionalne kampanje Nursing Now Croatia – nositelj Hrvatska udruga medicinskih sestara (HUMS)

Podružnica Škole za medicinske sestre Vinogradska HUMS-a poziva sve učenike Grada Zagreba i ostalih županija osmih razreda na radionice u četvrtak 4. lipnja 2020. s početkom u 9.00 sati u Školi za medicinske sestre Vinogradska (2. kat).

Za više pogledajte ovdje.


21.05.2020

Online platforma za zaštitu mentalnog zdravlja djeteta. Za više pogledajte ovdje.


19.03.2020.

Poštovani roditelji.

Kao što znate, od ovog se tjedna nastava odvija online. Pišem vam ovo da vam objasnim o čemu se radi i kako možete pomoći svojoj djeci i nama nastavnicima da od ovog oblika nastave iskoristimo što više.

Online nastava ima svoje prednosti i nedostatke kojih valja biti svjestan. Najveća prednost u ovom trenutku je dakako to što se može odvijati na daljinu čime se sprječava širenje pandemije.

Najvažnije je da djeca shvate kako ovo razdoblje neodlaska u školu nije razdoblje praznika i nerada, već razdoblje u kojem će morati uložiti dodatni trud budući da se sustav tek gradi. Kao što sam i njima napisao, rijetko koji od nastavnika i učenika ima neposrednu edukaciju i/li iskustvo u online učenju. Također, vremena za odgovarajuću pripremu digitalnih materijala i strategija poučavanja i nije bilo dovoljno. Stoga se može očekivati da će biti brojnih poteškoća i u organizaciji nastave s nastavničke strane. Molim i vas kao i učenike za razumijevanje i strpljenje. U ovoj situaciji svi učimo i na kraju ćemo, vjerujem, iz toga izvući i dodatne koristi u obliku poznavanja (i) korištenja digitalnih alata i tehnologija.

Što je vama činiti?

Vodite računa o tome da djeca imaju:

 • uvjete za rad(prostor i vrijeme)
 • kvalitetan plan rada koji uključuje i slobodno vrijeme, vrijeme za odmor i fizičku aktivnost
 • nadzornad time što, koliko i kako rade, ali i kako se osjećaju te podršku kad god je potrebna

Prostor

Djeci treba organizirati kutak ili prostoriju koja će im služiti za učenje u kojoj će moći u miru obavljati zadatke bez da ih ometa buka, razgovor ili aktivnosti ostalih ukućana i kućnih ljubimaca. Provjerite postoje li na tom mjestu stvari koje nepotrebno odvlače pažnju...

Važan je i „digitalni prostor”, odnosno uvjeti za rad na računalu ili tabletu – da nisu otvorene nepotrebne aplikacije, društvene mreže i slično, da ne stižu stalno obavijesti o nečijim porukama ili objavama... Bilo bi izvrsno da mobitel nije u blizini u vrijeme rada.

Vrijeme

Učenje i rad na zadacima/ zadaćama treba se odvijati u konkretnim vremenskim blokovima – slično kao u školi (od najmanje 45 do maksimalno 90 minuta u komadu). Nakon toga treba predahnuti, odmoriti se, razgibati, popiti nešto, eventualno pojesti, podružiti se i sl.

Približno bi učenici i u online nastavi trebala provoditi onoliko vremena koliko bi provodili da dolaze u školu plus ono što im je dodatno trebalo za zadaće, ponavljanje i slično.

Plan

Da bi se učenje u online okružju odvijalo kako treba, potrebno je dosta (samo)discipline i organiziranosti. Neophodno je imati dnevni i tjedni plan raspodjele aktivnosti - čime će se u koje vrijeme baviti, kada je vrijeme za koji predmet, za koju aktivnost, za odmor itd.. Na početku će zacijelo biti teže predvidjeti koliko vremena za što treba, ali s vremenom će to biti lakše.

Neka vam djeca pokažu i objasne plan. Dajte im sugestije i pitajte ih i pratite kako se planovi ostvaruju. Budite u tome strpljivi, imajte takta i razumijevanja, ali nemojte im tolerirati nerad i odustajanje.

Osjećaji

Važno je kako se djeca u svemu tome osjećaju. Vjerojatno je to mnogima veliki emocionalni izazov i važno je dati im podršku i u tom smislu. Pohvalite ih za napredak, saslušajte što ih muči pokušajte im, zajedno s nama, pružiti podršku i ohrabrenje.

Izostanci

Učenici će dobivati materijale i radne zadatke iz svih predmeta. Pratit ćemo i evidentirati njihovu aktivnost. Ukoliko je učenik bolestan i ne može zbog toga sudjelovati u nastavi, o tome treba obavijestiti razrednika i opravdati izostanak ispričnicom kao i kod 'klasične' nastave.

Ocjenjivanje

Budući da je nastava u školi obustavljena na dva tjedna, za sada nije naglasak na ispitivanju i izravnim i formalnim provjerama znanja (pisano i usmeno ispitivanje), ali i u online načinu rada postoje brojni načini vrednovanja i provjere znanja i kad dođe vrijeme pozabavit ćemo se podrobnije i ovom temom.

Ukoliko imate pitanja ili prijedloga, obratite se razredniku - najbolje mailom.

Srdačan pozdrav.


14.3.2020.
 
Obavijest učenicima

Dragi učenici kako je od ponedjeljak 16.03.2020. nastava organizirana online u Microsoft Teams-ima ono što je prvenstveno potrebno od vaše strane jest da se prijavite sa CARNet podacima na stranici https://office365.skole.hr te nakon klika na prijavu i prijavu preko AAedu potvrdite uvjete koristenja pri dnu stranice. Ta radnja je nužna kako bi vas razrednik moga pridružiti u virtualni razred. Kako su uočene poteškoće prilikom klika na prihvaćanje uvjeta korištenja molim vas da budete strpljivi te tijekom vikenda u više navrata probate napraviti gore navedene korake. Kada vam Prijava "prođe" javite se svom razredniku kako bi vas dodao u virtualni razred. Ukoliko netko od učenika nema valjanu lozinku obratite se razredniku koji će upit proslijediti administratoru imenika prof. Danielu Bašiću te će vam biti dodjeljena nova šifra 


11.3.2020.

Poštovani,

ovim Vas putem obavještavamo da je Odbor za javna priznanja Gradske skupštine Grada Zagreba temeljem članka 23.b Odluke o javnim priznanjima Grada Zagreba 7. ožujka 2020. godine raspisao Javni pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost.

Nagrada Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost dodjeljuje se svake godine za prethodnu školsku godinu jednom učeniku od 5. do 8. razreda osnovne škole u Gradu Zagrebu te jednom učeniku od 1. do 4. razreda srednje škole u Gradu Zagrebu koji je svojim djelovanjem iznimno pridonio afirmaciji ljudskih prava, toleranciji i međusobnom poštovanju, a posebno suzbijanju nasilja među mladima.

Rok za podnošenje prijedloga je do 9. travnja 2020. godine.

Detalje možete pronaći ovdje.


9.3.2020.
Obavijest učenicima i roditeljima

Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini raspisala je natječaj za izbor novih stipendista. Stipendije mogu dobiti studenti koji ovog proljeća završavaju gimanziju ili srednju školu te namjeravaju upisati prvu godinu studija na jednom od hrvatskih sveučilišta. Više pogledajte ovdje.


05.03.2020.

 
28.2.2020.
 
STOP VRŠNJAČKOM NASILJU

Članice Udruge za distrofiju posjetile su našu školu s ciljem obilježavanja Dana ružičastih majica. Učenici i nastavnici su glasno rekli STOP VRŠNJAČKOM NASILJU.


 
26.2.2020.
 
Obavijest učenicima i roditeljima
 
Poštovani,

u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", ne postoji epidemiolog koji je zadužen za pregledavanje djece niti se rade testovi na novi koronavirus u zdravih osoba jer su u osoba koje nemaju simptome testovi negativni. Ovu informaciju dijelimo, obzirom da imaju dosta upita od strane roditelja koji su dobili informaciju da se ovi pregledi i testovi obavljaju u Klinici za infektivne bolesti "Drt. Fran Mihaljević", Zagreb.


14.02.2020
 
Obavijest učenicima

SVE lektire možete besplatno preuzeti u elektroničkom obliku (pdf ili pub) te ih čitati na svojim tabletima ili pametnim telefonima www.hrlektire.com

Za pristup sadržaju morate se prijaviti svojim elektroničkim identitetom: aai@edu.hr

Nadamo se da će to pomoći onima koji pojedinačni naslov lektire ne mogu dobiti u školskoj knjižnici zbog ograničenog broja primjeraka.
 
04.02.2020.
ERASMUS

YOUTH EXCHANGEERASMUS + PROJEKT

Classroom inclusion

Učenici naše Škole Matea Maričić (4. a), Ivana Naglić (4. a), Aber Cheria (4. c), Elvira Galjuf (3. c), Almira Mehulić (3. b), Tin Lekić (3. b), Marcel Švigir (3. b) uz voditeljicu profesoricu Moniku Lovrek Seničić, sudjelovali su u Youth exchange Erasmus + projektu pod nazivom Classroom inclusion, koji se provodio u suradnji sa Školom za primalje, a sudionici kojega su bili i učenici iz Norveške, Portugala i Bugarske. Za više informacije pogledajte ovdje.

Video prikazan na prvom programu HRT-a prikazan u emisiji Dobro jutro, Hrvatska pogledajte ovdje.


7.1.2020.

Nagrada Luka Ritz

17. prosinca 2019. objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade "Luka Ritz" za promicanje tolerancije i škole bez nasilja za školsku godinu 2019./2020.

Molimo Vas da prijave za dodjelu Nagrade dostavite najkasnije do 3.travnja 2020.

Sve informacije vezane uz Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade "Luka Ritz" za promicanje tolerancije i škole bez nasilja za školsku godinu 2019./2020. dostupne su  na slijedećoj poveznici.

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija

Publikacije vezane uz zaštitu djece na Internetu dostupne na poveznici https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504, a video sadržaj "Kako zaštiti djecu na internetu" je dostupan na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss.

6.12.2019

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" u suradnji sa Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba  u mjesecu borbe protiv ovisnosti  organizira TRIBINU ZA RODITELJE učenika osnovnih i srednjih škola  na temu "Rizik adolescencije - Razvoj ovisničkog ponašanja mladih". Plakat pogledajte ovdje.


22. 11. 2019. Zaklada Ana Rukavina: naši učenici u Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

U spomen Anina preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina organizirala je 22. studenoga 2019. u prostorijama Zaklade „Dan otvorenih srca“, kada građani mogu dati uzorak krvi te se tako upisati u registar i postati potencijalni donori. Iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica šansu za novi život dosad je dobilo 114 osoba iz Hrvatske i inozemstva.
Darivateljima mogu postati svi zdravi građani od 18 do 40 godina. Postupak upisa sastoji se od popunjavanja pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanja uzorka krvi za HLA tipizaciju kojom se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti. Ako se utvrdi HLA kompatibilnost s oboljelom osobom, to joj može pomoći da se izliječiti.

Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružili su se učenici 5. d razreda ‒ koji postaju potencijalni darivatelji. Ovu izuzetno humanu gestu naših učenika zabilježila je i televizija Nove TV.

Učenici potencijalni darivatelji su: Ana KatavićJelena HuljekJelena HorvatićLea DomitrovićBrigita ČančarevićTomislav BuljanSarah Bauer Ivona Bošnjak.

Za više fotografija pogledajte ovdje.


18.11.2019.

Vukovar u srcu Vinogradske škole. Učenici su zapalili svijeće u spomen na žrtvu Vukovara u pratnji svojih profesora.


Poštovani,
obavještavamo Vas da su dana, 5. studenog 2019., na web stranici Grada Zagreba objavljeni:
Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreb učenicima slabijeg socijalnog statusa za školsku godinu 2019./2020. koji možete možete pogledati ovdje.


15.11.2019.

Svjetski dan prevencije dekubitusa

Učenici 5. d razreda (grupa C), vođeni prof. Dubravkom Trgovec, sudjelovali su na stručnom skupu povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije dekubitusa, koji je organiziralo Društvo za kvalitetu HUMS-a u suorganizaciji s Klinikom za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“. Neki od ciljevi stručnog skupa bili su podizanje razine svijesti o važnosti prevencije, prijavljivanje i praćenje dekubitusa, pravni aspekti fotodokumentiranja dekubitusa te sestrinska skrb pacijenta s dekubitusom u kući. Za svoje sudjelovanje, učenici su dobili potvrdnicu.

Obavijesti za roditelje možete pogledati ovdje


9.11.2019.

Dana 9. studenoga 2019. u organizaciji prof. Josipa Božića i u pratnji profesorica Nevenke Stančić te Irene Koraj uputili smo se na dvodnevnu terensku nastavu  u Tuzlu.

Za više pogledajte ovdje.


4. 11. 2019. Teatar &TD

Dana 4. studenoga s učenicima četvrtih i petih razreda posjetili smo Teatar &TD u kojem smo gledali predstavu Novac je imenica muškog roda u sklopu europskog projekta Jednaka prava ‒ jednake plaće ‒ jednake mirovine. Predstava progovara o nejednakosti žena i muškaraca na tržištu rada.


22.10.2019.

ŠKOLA ZA ŽIVOT

PRVI SAVJETNIČKI POSJET

Teme – aktivno učenje, vrednovanje

Predavačice:

Tatjana Šoša, prof. mentor, Stručna radna skupina za Njemački jezik

Draga Dolenec-Gashi, prof., Stručna radna skupina na Matematiku

Tanja Antičević, dipl. med. techn. – voditeljica smjene Škole


19. 10. 2019. Zrinjevac - volontiranje na akciji Zajedno za rijetke

Učenici naše škole sudjelovali su na javnom događanju Zajedno za rijetke na Zrinjevcu 19. listopada 2019. Učenici su pružali informacije zainteresiranim građanima, dijelili edukativni materijal, pripremali lokacije za događanja, postavljanje štandova, balona, fotowall i slično.

Za više fotografija pogledajte u galeriju.


9.10.2019.

Poštovani,
obavještavamo Vas da su danas, 4. listopada 2019., na web stranici Grada Zagreba objavljeni:
Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za izvrsnost za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-izvrsnost/126567
Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike i studente pripadnike romske nacionalne manjine učenicima za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-i-studente-pri/132551
Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendije/126488
Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za medicinske sestre / tehničare opće njege za školsku godinu 2019./2020.

https://www.zagreb.hr/stipendija-grada-zagreba-za-ucenike-koji-se-obrazu/150106
U prilogu svakog natječaja nalazi se i obrazac molbe.


4.10.2019.

Objavljene su konačne liste natavnika i učenika za zajednički projekt Nauči, razmijeni i podijeli(LES)

Više pogledajte ovdje


12. 9. 2019. Muzej Mimara - volontiranje naših učenika

Dana 12. rujna 2019. učenici naše škole Aber Cheria, Hrvoje Pili, Matea Premužić, Mihael Bukovski i Dorotea Falica sudjelovali su na tečaju za zdravstvene djelatnike „Bulozna epidermoliza – multidisciplinarna skrb za oboljele“, koji se održao u Muzeju Mimara. Na tečaju je sudjelovalo 14 predavača koji su iskusni u području liječenja zdravstvene skrbi osoba oboljelih od bulozne epidermolize. Osim domaćina na tečaju su prisustvovali i gosti iz Srbije, Rusije te Bosne i Hercegovine. Cilj tečaja bio je upoznati polaznike sa specifičnostima skrbi za oboljele od bulozne epidermolize. Naši učenici su s veseljem prihvatili poziv da volontiraju na tom skupu, a njihove aktivnosti su bile doček i informiranje sudionika tečaja i aktivno sudjelovanje na tečaju, te su stekli nova znanja i iskustva.


9.9.2019.

Objavljeni su natječaji za izbor kandidata zajedničkog projekta Nauči, razmijeni i podijeli (LES)

Natječaj za izbor učenika pogledajte ovdje.

Natječaj za izbor strukovnog nastavnika pogledajte ovdje.

Natječaj za izbor nastavnika u pratnji pogledajte ovdje.


16.05.2019.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje.


03.05.2019.

Obilježili smo 60.-tu obljetnicu škole. Više videa potražite na facebook stranici škole, a trenutno Vam dijelim ove linkove

Cijeli video svečanosti

This time for Africa (Aber Cheria)

Kratki film o našoj školi (5min. verzija) možete pogledati ovdje.

Cijeli film o našoj školi možete pogledati ovdje.


29.03.2019. Poreč

Učenike naše škole pozdravio je glavni tajnik HŠSS-a Ivan Dujić i sportski direktor ISF-a Josip Košutić više o događanjima pratite stranicama HŠSS i na njihovoj facebook stranici.

O projektu pročitajte ovdje.

Sva događanja možete pratiti na web stranici HŠSS-a ovdje.


20.3.2019. Rezultati web izložbe

Izbor najboljeg plakata pogledajte ovdje.


3.3.2019. Web izložba - Parabola u prirodi

Poštovani posjetitelji kako biste pročitali više o ovoj izložbi i dali svoj glas za najbolji plakat pogledajte ovdje.


16.11.2018.


15.11.2018. Književni susret s spisateljicoma Ivanom Bodrožić - knjižnica Vladimira Nazora na Kajfešovu brijegu


08.11.2018. Književni susret s Mirom Gavranom


06.11.2018. Posjet Hazu


16.10.2018.  Sajam stipendija


 


Zauzmi stav, budi zdrav

U sklopu Međunarodnog tjedna sestrinstva,  učenici 4d razreda uz pratnju ravnateljice Škole dr sc Višnje Pranjić, te nastavnica Tatjane Antičević i Monike Lovrek Seničić, proveli su javnozdravstvenu akciju  "Zauzmi stav - budi zdrav"  u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta. Tijekom akcije djelatnicima su mjerili šećer u krvi, krvni tlak i puls, tjelesnu visinu i težinu, te određivali BMI. Uz brojne djelatnike i posjetitelje POU, akciji se odazvao i ravnatelj Ivan Šutalo, dipl.ing.


Petak 11. svibnja 2018.

Obilježavanje dana škole

Učenici prvih razreda išli su na jednodnevni izlet Trakošćan - Varaždin.

Polazak je bio ispred muzeja "Mimare". Prvo su posjetili dvorac Trakošćan gdje su vidjeli lovačku sobu, knjižnicu, sobe i obiteljsko stablo obitelji Drašković, koja je tim dvorcem gospodarila u ranom srednjem vijeku. Nakon toga posjetili su Varaždin. Obišli su varaždinsko groblje, varaždinsku pijacu, stari grad, kapucinsku crkvu, samostan uršulinki i mnoge druge ljepote grada Varaždina.


Škola za medicinske sestre Vinogradska

Zagreb, Vinogradska cesta 29

 

DAN OTVORENIH VRATA

ponedjeljak 14. svibnja 2018 od 8.00 do 11.00

 

Dragi osmaši,

pozivamo vas da posjetite našu Školu, i sudjelujete u brojnim radionicama koje smo pripremili posebno za ovu prigodu.

 

Raspored aktivnosti:

Radionice u trajanju 30 minuta:

 

Hrvatski znakovni jezik

 • Jednoručna i dvoručna abeceda

Voditeljica: Ivana Merlin, prof.

 

Hitni medicinski postupci

 • Reanimacija

Voditeljica: Tatjana Antičević, dipl. med. techn.

 • Postavljanje Šancova ovratnika
 • Skidanje kacige

Voditeljica: Vesna Mijoč, mag. sestrinstva

 

 • Zaustavljanje krvarenja

Voditeljica: Ivana Pišćenec, dipl. med. techn.

 

Metodika zdravstvenog odgoja

 • Samopregled dojke

Voditeljica: Dubravka Protić, dipl med. techn.

 

Veselimo se zajedničkom druženju i učenju! :)


21.03.2018.

Učenici 3d i 3a razreda zajedno sa strukovnim nastavnicama Monikom Lovrek i Miroslavom Kičić obilježili su Svjetski dan osoba s Down sindromom.

Down Syndrome Internacional je službeno odredio 21.ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom. Datum je izabran kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u trisomniji 21.kromosoma.

Simbol Dana sindroma Down su šarene čarapice upravo zato što smo u različitostima svi jednaki i jednako vrijedni. Nošenjem šarenih čarapa pokazuje se podrška borbi osoba s Down sindromom kako bi se što bolje integrirali u naše društvo. ( izvor:Udruga Sindroma Down).

 


U Kliničkom bolničkom centru Zagreb održan je dvodnevni kongres pod nazivom Razvojni putevi sestrinstva. Organizatorski tim kojemu je na čelu bila predsjednica kongresa Marija Orlić Šumić, magistra sestrinstva/MNS – pomoćnica ravnatelja KBC-a Zagreb za sestrinstvo, okupio je na jednom mjestu predstavnike obrazovnog sustava u području sestrinstva i medicinske sestre svih stupnjeva obrazovanja iz više bolničkih ustanova u Hrvatskoj. Više pogledajte ovdje.


20. 12 2017. LJUBLJANA

U organizaciji nastavnika Josipa Božića i pratnji nastavnica Dubravke Trgovec, Kulfa Ivane, Stančić Nevenke, Kičić Miroslave, Miklečić Martine, Gordane Major, Maje Mlinar, Monike Lovrek-Senečić i Sonje Briski realizirana je jednodnevna stručna ekskurzija petih razreda i dijelom četvrtih  u Ljubljanu. Posjetili smo simulacijski centar Univeriztetno kliničkog centra ,razgledali njihove prostore te zavidne tehničke mogućnosti simulacijskoga učenja za njihove zdravstvene radnike svih profila obrazovanja. U popodnevnim satima posjetili smo Simulacijski centar Zdravstvenoga doma Ljubljana, gdje je prvi takav centar na primarnom nivou. To je nastavni centar koji osigurava izvođenje naprednih simulacija u zdravstvu sa najmodernijom opremom današnjice. Cilj ovoga nastavnoga centra je osposobljavanje i podizanje kvalitete i sigurnosti pacijenata, povećanje znanja i sposobnosti stručnjaka kao i laika, njihovih kompetencija i učinkovitosti u situacijama skrbi u određenim životno ugroženim situacijama. Primljeni smo na visokom prijateljskom nivou od stručnog vodstva SIM a Uroša Zafošnika i Mitje Košeca, dogovorili daljnju suradnju. Učenici su bili oduševljeni viđenim i imali priliku pokazati svoje znanje simulacijom reanimacije novorođenčeta

Za više fotografija pogledajte galeriju slika.


18.12.-20.12.2017 Božićni sajam

Održava se Božićni sajam. Nastavnici Irena Koraj i Josip Božić uložili su veliki trud kako bi sajam bio što svečaniji . Organizirana je prodaja kolača, bezalkoholnih pića, raznih poklona i ručno rađenih ukrasa, kako bi se prikupila sredstva u humanitarne svrhe.  U sklopu projekta Polarni san, gosti su bili osobe sa intelektualnim poteškoćama Centra za rehabilitaciju Zagreb. Nastavnici i učenici  još jednom pokazuju veliko srce i nesebično daju svoje vrijeme, znanje i ljubav, kako bi uljepšali blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Više fotografija pogledajte ovdje.


Advent

Božić na Strossu


Promocija nastavnika u zvanje mentora

 


12.12.2017.

Učenici 4.d i 4.a, u pratnji nastavnica M.Lovrek Seničić i M.Mlinar su posjetili Udrugu Krijesnica - udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim sa malignim bolestima. Cilj posjete je bio senzibilizirati učenike za problematiku malignih bolesti u dječjoj dobi i upoznati ih sa aktivnostima Udruge. Učenice 4.d Paulina Maljevac, Ana Pejić i Željka Božić završile su tri modula edukacije  Udruge i postale Mladi mentori, te se aktivno uključile u rad sa djecom i mladima oboljelih od malignih bolesti.

Za više fotografija pogledajte ovdje.


27.11.2017

Europska komisija po drugi je put organizirala Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obazovanju, a promociji naše struke uključila se i naša Škola radionicom  23.11.2017. u 19h, pod nazivom ''Promocijom vještina promoviramo zdravlje''koju smo održali u Učeničkom domu "A.G Matoš". Uz strukovnu nastavnicu Ivanu Kulfa, radionicu su održali učenici 5c razreda Leon Ćorković, Antonio Lukiški, Antonija Barišić i Iva Damjanović.

Učenice su uz pomoć promotivnih materijala i modela održale radionicu o brest -testu kroz koju su prezentirale vještine samopregleda dojke stečene kroz strukovno obrazovanje, te skrenule pozornost na važnost redovitog i točnog obavljanja pregleda.


 

24.11.2017

Učenici 4.d i 4.b, u pratnji nastavnica M.Šimić i M.Mlinar su posjetili Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, gdje su gledali predstavu "Lucijina priča". Predstavu je realizirala Udruga Hepatos Rijeka, a cilj je bio prikazati predrasude sa kojima se oboljeli susreću, te osvjestiti rizična ponašanja i načine prevencije hepatitisa.


24.11.2017.

U prostoru Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu svečano je obilježena deseta godišnjica rada Udruge Jedra - pionira borbe za prava bolesnika oboljelih od karcinoma i drugih bolesti respiratornog sustava. Na svečanom obilježavanju jubileja sudjelovali su i strukovni nastavnici naše Škole kao i Ravnateljica škole dr.sc.Višnja Pranjić.


21.11.2017.

U koloni sjećanja za Vukovar

Nastavnice naše Škole, Suzana Avgustinović, Miroslava Kičić, Ivana Kulfa, Martina Jakelić i Dubravka Trgovec, 18.11.2017. pridružile su se posjetu Hrvatske udruge medicinskih sestara Vukovaru. Posjet je obilježen obilaskom Opće županijske bolnice  Vukovar i bolnice hrvatskih veterana te polaganjem vijenca i paljenem svijeća na spomeniku koji obilježava mjesto od kuda su pacijenti i djelatnici Vukovarske bolnice odvedeni na Ovčaru te im je na taj način odana počast. Nakon kratkog susreta sa   sr.Binazijom Kolesar, glavnom sestrom bolnice u vrijeme herojske obrane grada i dr. Vesnom Bosanac, ravnateljicom Bolnice, uključile su se u kolonu sjećanja koja je završila posjetom Groblju branitelja.


27.10.2017

Obuka iz prve pomoći

U petak 20. listopada 2017. godine učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska zajedno s prof. Vesnom Mijoč otputovali su u Novi Vinodolski na obuku iz prve pomoći. Profesorica Mijoč sa sobom je povela učenike iz 2.b, 2.c i 2.d razreda. (2B razred: Edona Dobruna, Anabela Knežević, Klara Kos, Lara Obradović. 2C razred: Paola Palaš, Hrvoje Pili. 2D razred: Mladen Brnardić, Božena Blažević, Anamarija Mateljić, Dorotea Falica, Dora Pongrac, Marija Tejčić.) Ekipa od dvanaest učenika provela je 3 dana u Novom Vinodolskom. Obuka prve pomoći sastojala se od predavanja i vježbi, zabave.

Za više fotografija pogledajte ovdje.


14.10.2017.

Učenici 5a razreda su u pratnji s predmetnim nastavnikom Josipom Božićem aktivno sudjelovali na obilježavanju međunarodnog dana osoba sa stomom. Cilj akcije bio je osvješćivanje šire društvene zajednice na postojanje takvih osoba i njihovih problema, te nužno uključivanje u preventivni program Za zdravlje danas.


09.10.2017

Održali smo manifestaciju pod motom Kruh jučer danas sutra i humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za UNICEF.

Organizacija pod vodstvom Josipa Božića, Nevenke Stančić i Irene Koraj predmetnih nastavnika dijatetike i petih razreda kao nosioca događanja. Više fotografija pogledajte ovdje.


07.10.2017

Obilježili smo Dan ružičaste vrpce

 


Malo ugođaja sa maturalne večeri!!! Vinogradska osvojila lente miss i mistera maturalne večeri 2017.

malo više slika pogledajte ovdje.


Prisustovali smo i ove godine na Dojdi osmaš


Sretan dan sestrinstva 12.5. svim našim medicinskim sestrama i budućima


Posjet Muzeju za umjetnost i obrt Fakultativci 3c i 3d sa prof. Neda Mimica Špoljar 23.12.2016.


Upišite Vinogradsku - dobivate 2U1 -  osigurano: struka i ljubav

Posjetili su nas bivši učenici Barbara Mateković i Ivan Blažičević te uljepšali dolazeće praznike. Sretno mladenci!!!


EU TJEDAN STRUKOVNOG OBRAZOVANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ

5.- 9. studenoga,  2016

više pročitajte ovdje

ŠKOLA ZA MEDICINSKE SESTRE VINOGRADSKA /NURSING SCHOOL VINOGRADSKA , ZAGREB

European VET week in Croatia ZAGREB, 28/11/ 2016 / 5th - 9 th December, 2016.

PROGRAM OF THE EDUCATIONAL -PREVENTION RELATED WORKSHOPS CREATED FOR THE LOCAL COMMUNITY

sastanak voditelja grupa koje će nastupiti na obilježavanju

Međunarodnog dana srednjoškolaca

9. studenoga – 13. studenoga 2016.  odlazak na Interliber, paviljon VI., štand 22f

                         (kako čitati lektiru)

11. studenoga 2016. Ilica 25,Gradski ured za obrazovanje i šport,

                                 sastanak voditelja grupa koje će nastupiti na obilježavanju

                                 Međunarodnog dana srednjoškolaca

 

9. studenoga – 13. studenoga 2016.  odlazak na Interliber, paviljon VI., štand 22f

                         (kako čitati lektiru)   

 

Edukativno preventivni program kod zaposlenika tvrtke HAK .

5.12.2016. u 9.30

Tema: prevencija faktora rizika za nastanak kroničnih bolesti.

Aktivnosti: mjerenje krvnog tlaka i šećera, podjela edukativnih tekstova na temu zdrave prehrane, redovite i kontinuirane kontrole krvnog tlaka i guka, sistematskih pregleda. 

Sudionici:

Nastavnica: Monika Lovrek Seničić

Učenice: Antonija Gavran, Dora Kušić, Ana Marić, Marija Marić


Preventivno promotivne aktivnosti u Gradskoj ljekarni Zagreb

7.12.2016. u 9h

Tema: prevencija faktora rizika za nastanak kroničnih bolesti

Aktivnosti: mjerenje krvnog tlaka i šećera, podijela edukativnih materijala na temu prevencije povišenog krvnog tlaka, šećerne bolesti i pretilosti.

Sudionici

Nastavnica: Monika Lovrek Seničić

Učenice: Ana Tirić, Mateja Vidoš, Doris Valjak, Marija Žalac

 

Prezentacija važnosti samopregleda dojke ( breast test) u OŠ "Lovro pl Matačić"

9.12.2016.

Tema: Edukacija djelatnica o samopregledu dojke

Aktivnosti: prezentacija o važnosti preventivnih pregleda i prevenciji karcinoma dojke, podjela edukativnih materijala o breast testu

Sudionici

Nastavnica: Gordana Major

Učenice: Omerčević Iris, Pergar Kristina, Širanović Elena, Vucković Lucija, Žugec Danijela

 

Gostovanje na radio- postajama

9.12.2016. Radio Marija ( snimka)

Tema: Korelacija  prakse i teorije u obrazovnom kurikulumu medicinska sestra opće njege

Sudionici

Nastavnica: Višnja Pranjić

Učenice: Ana Pavlović, Antonela Ivanović


 

Završilo je državno natjecanje SCHOLA MEDICA 2016. na kojem je naš učenik Kosić Kristijan (4 B) osvojio treće mjesto. Čestitamo!!! Konački poredak pogledajte ovdje.

 


Lorena Tomiek,ucenica 3 a razreda, osvojila je 4 zlatne medalje na drzavnom natjecanju u kategoriji juniora, u discplini skokovi u vodu ( 1m, 3 m, 3 m sinkro, toranj 5 m) . više pogledajte ovdje.


Maturanti generacija 2014.-2015. Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

 


27.4.2015.  Petak

Završilo je  državno natjecanje SCHOLA MEDICA 2015 na kojem je naša učenica Antica Tonka Nekić (4.B) osvojila prvo mjesto. Čestitamo!! Konačni poredak pogledajte ovdje.


7. travnja - Svjetski dan zdravlja

Svjetski dan zdravlja slavi se 7. travnja svake godine pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Povodom svjetskog dana zdravlja udruga Medikus organizira manifestaciju koja će se održati 11. travnja od 9.00 do 13.00 SRC Jarun (Malo jezero). Više o tome pročitajte ovdje.

 PASQUA,HAPPY EASTER,SRETAN  USKRS,HAPPY EASTER,FELICE PASQUA,BOA PASCOA,FELIZ PASCUA,PASCHA FELICES 

SRETAN USKRS 


20.2.2015.

Nakon objave u medijima kako je Gunja ostala bez pomoći (video) pokrenula se akcija u koju se i mi pridružujemo te Vas molimo da svatko tko može donese jednu(ili više) prehrambenu namirnicu za potrebe ljudi u Gunji.
Potrebite namirnice su: tjestenina, riža, ulje, sol, šećer, brašno, konzerve voća i povrća, marmelade, paštete, konzervirana hrana, trajno mlijeko i sve što može od HRANE trajati duže.
 
NE TREBA - odjeća, obuća ili higijenske potrepštine.

Sve što možete donirati ostavite na porti (organizirane su kutije) već u ponedjeljak, jer u utorak ujutro sve kreće u Gunju.

17.2.2015

Obilježili smo maškare (galerija)


21.11.2014

Ovaj vikend se održava 8. Smotra E-medice u Tuheljskim Toplicama. Naša Škola također sudjeluje kao škola partner u projektu Akutna trovanja u dječjoj dobi. Sudjeluju učenice Ivona Roso(2.b) i Ivana Plečić(2.b) te njihova mentorica Miroslava Kičić. Njihovu prezentaciju na smotri možete pogledati i online u subotu oko 15.00 na ovom linku ili uživo u Tuhelju. :)


8.11.2014.

Odbojkašice naše Škole pobijedile su SPOG K.K. BRANKOVIĆ rezultatom  2 : 0 (25:17, 25:18), te osvojile 3 boda.

11.10.2014. 1/16 prva razina Odbojka djevojke

Odbojkašice naše Škole pobijedile su XV. gimnaziju (MIOC) rezultatom  2 : 0 (25:23, 25:16), te se plasirale u igre po skupinama. Čestitamo! 

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU                         ŠKOLA  ZA MEDICINSKE SESTRE VINOGRADSKA

MOBILNOST UČENIKA    -   STRUKOVNA  PRAKSA U ZEMLJAMA EU

 

14. rujna 2014. učenici : Petar Šiminović (5a), Sara Horvat (5a), Dijana Prelec(5a), Tatjana Škaljac (5a) i  Klara Vurbić (5c),  u pratnji prof.Nevenke Božanić,  otputovali su na trotjednu radnu  pustolovinu u Leipzig, Sretno!!!

  

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU                         ŠKOLA  ZA MEDICINSKE SESTRE VINOGRADSKA

MOBILNOST UČENIKA    -   STRUKOVNA  PRAKSA U ZEMLJAMA EU

24. kolovoza 2014. učenici : Anita Filipović (4d), Lucija Huljek (4b), Sarah Kaurinović (4a), Mirna Trogrlić (4c) i Patricia Občević (4c),  u pratnji dr.sc. Višnje Pranjić,  otputovali su na trotjednu radnu  pustolovinu u Lisabon, Sretno!!!


AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU                         ŠKOLA  ZA MEDICINSKE SESTRE VINOGRADSKA

MOBILNOST UČENIKA    -   STRUKOVNA  PRAKSA U ZEMLJAMA EU

PORTUGAL , LISABON    24.kolovoza 2014. do 13. rujna 2014.

NJEMAČKA, LEIPZIG 14.rujna  do 04. listopada 2014.


19. svibnja 2014Apel za pomoć poplavljenim područjima u Republici Hrvatskoj

Priključili smo se akciji Crvenog križa u pomoć ugroženim od poplave za više informacija pročitajte ovdje.


12. SVIBNJA DAN ŠKOLE u VUKOVARU

Učenici prvih razreda u pratnji svojih razrednika u VUKOVARU.  DA  SE  NE ZABORAVI!

8. svibnja - Međunarodni dan Crvenog Križa.

Obilježavmo tjedan Crvenog križa a detaljnije možete pogledati ovdje. 

LifelongLearningProgramme /LdV       NURSING SCHOOL VINOGRADSKA, Croatia

 

April  23.th, 2014. – May  09.th.2014.

STRUKOVNA PRAKSA U ZEMLJAMA EU LEIPZIG, REPUBLIKA NJEMAČKA

Danas 22.4.2014. naše drage učenice: Marija, Valentina, Daliborka Kata i Martina otputovale su u trotjednu avanturu u Leipzig u pratnji profesorice Irene Habazin. Uživajte!!

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/IMG-20140422-WA00001.jpg


30. travnja 2014.

REZULTATI DRŽAVNOG NATJECANJA SCOLA MEDICA 2014. 

U srijedu 30. travnja svečanom podjelom priznanja završila je ovogodišnja Schola medica. Najuspješnije su bile učenice :

1. Marija Kukec iz Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb

2. Marina Knežević iz Škole za medicinske sestre Vinogradska, Zagreb

3. Helena Johum iz Medicinske škole Osijek, Osijek.


Lidrano 2014.

Intervju s književnicom Ivanom Bodrožić Simić, Pisanje lišeno patetike, s kojom su razgovarale Martina Orsag i Daria Sričak, a pod vodstvom prof. Mile Mikecin plasirao se na DRŽAVNU SMOTRU LIDRANO 2014.


11.4.  Završeno je državno natjecanje iz latinskog jezika, a naša učenica Klara Hrabrić je završila na odličnom 5. mjestu. Čestitke Klari i njenom mentoru profesoru Anđelku Golubu.


Još jednom čestitke našim učenicima na postignutim rezultatima na županijskom natjecanju iz latinskog jezika, a posebno Klari Hrabrić koja će sudjelovati državnom natjecanju koje će se održati od 9.-11. travnja 2014. u Zadru.


Projekti Mobilnosti za učenike i osoblje u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u sklopu programa EU Erasmus+

11.3.2014. od 10.00 - 14.00

Na webinar se uključujete tako da se putem poveznice https://connect.srce.hr/ampeu/ spojite kako gosti. Pristup webinaru će biti otvoren 30 minuta prije početka samog webinara. Ukoliko imate problema provedite dijagnostički test na poveznici
https://connect.srce.hr/common/help/en/support/meeting_test.htm te provjerite
omogućuju li postavke Vašeg računala i mreže neometano sudjelovanje,

te preporuka da ne koristite Google Chrome preglednik.


25.2.2014.  Županijsko natjecanje iz klasičnih jezika

Održano je u Klasičnoj gimanziji a naši učenici su ostvarili odlične rezultate.

Učenici su ostvarili sljedeće rezultate:

Klara Hrabrić - 1. mjesto ,

Kristijan Kosić - 4. mjesto,

Nikolina Golub - 11 mjesto,

Matea Brleković - 11 mjesto


VAŽNO!!! Obavijest učenicima.

Ovdje možete pročitati više o Zaključcima sa sastanka održanog u MZOS-u na temu provedbe strukovnog kurikuluma u medicinskim školama

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/EU_flag_LLP_CR-01.png

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/ampeu_logo_hor_hr.jpg

 

Leonardo da Vinci      Mobilnost   učenika

- Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje- (IVT)

Projekt  -Br: 2013-1-HR1-LEO01-03141 – Nursing

Obavijest o izabranim učenicima

-mobilnost rujan/listopad 2013.

Za mobilnost rujan 2013., na temelju prijave  odabrani su :

Učenici:

1. Jelena Hrabrić

2. Jan Lukin

3. Luka Dragić

4. Marina Knežević

5. Petra Kemfelja

Zagreb, 05. srpnja 2013.


12.listopada 2013.

Na Bundeku obilježen Europski dan darivanja organa. U sklopu manifestacije održano je sportsko natjecanje u brzom hodanju pod nazivom „Utrka s vremenom“ na kojoj su sudjelovali i naši učenici te osvojili 2. i 3. mjesto više pogledajte ovdje.

Djevojke odbojka

Naša ekipa iz odbojke (djevojke) pobijedila je 10. Gimnaziju rezultatom 2 : 0 (25:15,25:16) u 1/16 finala prve razine natjecanja te se plasirala u 1/8 finala gdje ih očekuje ekipa ŽOG SESTRE MILOSRDNICE. Sjedeća utakmica 1/8 finala na rasporedu je u subotu 26. listopada 2013. u 11.30. Hvala navijačima na potpori i vidimo se na sljedećoj utakmici.

Natjecanje se održava u športskoj dvorani I i IV. Gimnazije, Avenija Dubrovnika 36.


http://www.skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/aerodrom.jpg

http://www.skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/bolnica.jpg

http://www.skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/kolacici.jpg

 

Ekipa je sretno stigla u Portugal i poslali nam par slikica.


Leonardo Da Vinci Mobility

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/projekti/leo.jpg

  Obavijest o rezultatima Natječaja 2013. godine za Program za cjeloživotno učenje

 za Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost - Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje - (IVT)

Agencija za mobilnost i programe EU na temelju Odluke o dodjeli financijske potpore za Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost - Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje (IVT) prihvatila je projekt

Škole za medicinske sestre Vinogradska

BROJ:   2013-1-HR1-LEO01-03141 /Nursing/

NATJEČAJ

za odabir sudionika mobilnosti u zemlje EU 

BROJ SUDIONIKA :

10 učenika za njemačko govorno područje

10 učenika za englesko govorno područje

 

UVJETI:

-završen treći razred obrazovnog programa

-kriteriji za odabir nalaze se na prijavnom obrascu /kod razrednika/

Trajanje natječaja: od 17. do 22. lipnja 2013.

 

Rezultati odabira sudionika biti će objavljeni na web stranici:

Molimo zainteresirane učenike da se jave razrednicama  vezano uz obrazac prijave.

                                            Daljnje informacije o istom slijede.


HRVATSKI INSTITUT ZA ISTRAŽIVANJE MOZGA

ŠKOLA ZA MEDICINSKE SESTRE VINOGRADSKA, Zagreb

12.TJEDAN MOZGA U HRVATSKOJ

11. do 17. ožujka 2013. godine

PROGRAM ŠKOLE

Radionice  otvorene   za posjetitelje.

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/P1020298.JPG

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. godine

Promocija zdravog stila života:  13,00 do 14,00 sati / podjela preventivnog materijala

Voditelji:        nastavnica Škole  –  Nevenka Božanić i učenici Škole

Organizator:   Škola za medicinske sestre Vinogradska

Vrijeme :        13,00-14,00 sati

Mjesto:           Zagreb, Trg bana J.Jelačića

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/P1020281.JPG

PLES KAO DOPING

Četvrtak, 14. ožujka 2013. godine

Radionice     : 11,00 do 14,00 sati

Teme:  

Radionica  I.  :  Slika koju vidim – motorika ili emocija

Radionica II   :  Moć sugestije  

Radionica III  :  Mozak- putokaz ili sredstvo putovanja

Radionica IV :  Brain – gym

Radionica V  :  Ples  kao mentalni  doping  11,30 – 12,30 sati uč.

Voditelj:         nastavnici  I. Habazin, S. Hlavaček, N. Božanić i učenici  Škole

Organizator:   Škola za medicinske sestre Vinogradska

Mjesto:          Škola za medicinske sestre Vinogradska, II. kat, Vinogradska cesta 29, Zagreb

http://skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/P1020294.JPG

Petak, 15. ožujka 2013. godine

Radionica :  13,00-14,00 sati :

Tema:            Brain - gym

Voditelj:        nastavnici škole, učenici 

Organizator: Škola za medicinske sestre Vinogradska

Mjesto:        Škola za medicinske sestre Vinogradska, II. kat, Vinogradska c. 29

 

Petak , 15. ožujka 2013. godine

Promocija zdravog stila života: 11,00-15,00 sati     – podjela preventivnog materijala

„Znam, mogu i hoću“ (stop sredstvima ovisnosti;  stop virtualnom životu ; stop programiranju naših mozgova)

Voditelji:       nastavnica Škole  N.  Božanić  i učenici Škole

Organizator: Škola za medicinske sestre Vinogradska

Mjesto:        Zagreb, Trg bana J. Jelačića, Gajeva ulica 

 

15. rujna 2012.

 

Obavijest o projektu naše Škole -  Učenici će biti s pratnjom u Leipzigu od dana 16.9.2012. do 30.9.2012.

za Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost - Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje  - (IVT)

projekt  Škole za medicinske sestre Vinogradska - Dodir Osmjeh Briga

Učenici:

1. Tin MARŠANIĆ

2. Aleksandra NIKOLA

3. Denis POLJANEC

4. Ela RAKARIĆ

Nastavnica u pratnji:

Irena KORAJ,bacc. med. tech.

Ravnateljica Škol

Štefa Sudar


 Zagreb, 05. lipnja 2012.

http://www.skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/pictures/potprogram.jpg

 

Obavijest o rezultatima Natječaja 2012. godine za Program za cjeloživotno učenje

za Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost - Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje  - (IVT)

Agencija za mobilnost i programe EU na temelju Odluke o dodjeli financijske potpore za Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost - Početno strukovno obrazovanje i osposobljavanje (IVT) prihvatila je projekt  Škole za medicinske sestre Vinogradskapodnazivom Dodir Osmjeh Briga (DOB)

a projekt se vodi pod  brojem:

 2012-1-HR1-LEO01-01812

 

Molimo zainteresirane učenike da se jave razrednicama najkasnije do 11. lipnja 2012.

Daljnje informacije o istom slijede.

Ravnateljica Školehttp://www.skolamedvinogradska.hr/sites/default/files/pictures/dolje.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer