Youth Exchange - Media Youth Power

Youth Exchange 2022.

Galerija slika

U razdoblju od 06. - 14. rujna 2022. pojedini učenici od 1. do 5. razreda Škole za medicinske sestre Vinogradska pod vodstvom profesorica Monike Lovrek Seničić, Suzane Avgustinović te Ane Tomić sudjelovali u Erasmus+ projektu pod nazivom Media Youth Power. Projekt se održao na jednom prekrasnom hrvatskom otoku Velom Lošinju.

Uz učenike Škole za medicinske sestre Vinogradska na projektu su također sudjelovali učenici iz Gruzije.

Počevši od samog početka dani na Lošinju ispunjeni su lijepim stvarima i pozitivnom energijom. Radni dio dana sastojao se ponajprije od obroka i radionica.

Kroz radionice uz dobar rad, osmijeh i društvo odrađene su različite teme projekta koje govore kako današnji mediji utječu na mlađu populaciju. Radionice su se održavale na engleskom jeziku.

Cilj projekta je naučiti nešto više o samim medijima, ponašanju na internetu te stvaranju bolje slike o sebi koju su možda današnji mediji iskrivili. Projekt je donio puno toga dobrog pa tako i nova prijateljstva. Kraj radionica obilježen je izradom videa koji je izmamio puno smijeha i zabave.

Kako svakoj sreći dođe kraj tako i ovome projektu iz kojeg smo se vratili s novim znanjem i još jednim lijepim iskustvom.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer